Per què t’has d’apuntar a un curs de meditació?

Ens agradaria trencar alguns dels mites més comuns sobre la meditació. Algunes d'aquelles frases que tots hem pensat o escoltat sobre la meditació, i fins que no l'hem provat no hem après que allò, de real, no en tenia res! No podràs evitar des de JA apuntar-te a un curs de meditació!

Mite NÚMERO 1: La meditació és deixar la ment en blanc.

Res més allunyat de la realitat. De fet, quan una es posa a meditar per primera vegada li passa més aviat tot el contrari. S’adona que la ment no para de funcionar. En un curs de meditació te n’adones fàcilment d’això!

Mite NÚMERO 2: Per meditar haig de cantar mantres en un idioma que no entenc.

Si no vols fer servir mantres, que no són més que un instrument per ajudar-te a alliberar la ment, pots utilitzar altres recursos. Hi ha meditacions guiades, comptar respiracions…i moltes altres tècniques que et portaran a meditar.

Mite NÚMERO 3: S’ha de meditar una hora cada dia.

No és necessari, i menys si acabes de començar. Et seria gairebé impossible! Petites dosis de meditació en el teu dia a dia són suficients per viure amb més consciència. Quan fas un curs de meditació, la classe és molt interessant i ho fas pocs dies a la setmana. Segurament un o dos com a màxim Més és innecessari.

Mite NÚMERO 4: M’haig de crear de cames en posició de flor de loto.

No és necessari seure en aquesta posició, tot i que amb el temps descobriràs les seves virtuts. Ho pots fer des del sofà si vols, però evita estirar-te, ja que molt possiblement et quedaràs adormit/ida.

Mite NÚMERO 5: Meditar em fa posar nerviosa.

És normal. Al principi la ment no està còmode amb la meditació. Per això tècniques de respiració o fer exercici o ioga abans de meditar et pot ajudar a calmar la ment.

Vols començar a meditar? Troba el curs de meditació que estàs buscant fent clic aquí!

 

Altres cursos de meditació al Vallès Oriental, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *