Curs d’auxiliar de veterinaria, i aprèn a cuidar el pes de la teva mascota!

Actualment, molts dels nostres gossos i gats no acostumen a visitar el veterinari si pateixen sobrepès. La veritat és que hi ha una falta de consciència en la importància de l'obesitat en els nostres animals.

Molts dels problemes habituals, com són les malalties articulars, els problemes de pell i les patologies cardíaques i metabòliques tenen el seu origen en una condició corporal inadequada. Nosaltres, com a professionals veterinaris, podem tractar aquests problemes.

Però la causa principal a tractar és el control del pes. I això és una feina diària que s’ha de treballar des de casa i que han de fer tots els membres de la família.

En el manteniment d’una condició corporal adequada intervenen diversos factors, com són la raça, l’edat, el sexe, la castració, els tractaments contraceptius, les malalties endocrines, els medicaments, determinats hàbits i el sedentarisme.

L’origen del sobrepès està en el desequilibri entre la quantitat d’energia que s’ingereix i la que es consumeix. Per tant, quan el pes del nostre gos o gat no és l’adequat. És en aquest moment que és necessària una dieta específica d’aprimament, que cal combinar amb l’augment de l’exercici diari i un compliment estricte de la ració.

El manteniment del pes ideal és bàsic i és uns dels punts claus per donar una qualitat de vida òptima als nostres animals. Si mantenim la nostra mascota en el seu pes ideal, li estarem allargant la vida (de 2 a 3 anys de mitja), alhora que li donarem un estil de vida saludable i amb

 

Si t’agraden els animals, tenim el curs que estàs buscant!

 

Curs d’auxiliar de veterinari a Granollers

També et poden interessar altres cursos amb animals com:

Curs de perruqueria canina a Granollers

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *