El programa Respiravida de 8 setmanes creat per Vidyamala Burch dóna lloc al curs de ioga a Girona en mindfulness per a la reducció d’estrès i ansietat. Així doncs, en aquest curs de ioga a Girona es combina la experiència en mindfulness de Vidyamala amb el desenvolupament del Programa de Reducció d’Estrès (MBSR).

Des del segle XX al segle XXI, l’estrès i ansietat són un dels majors mals endèmics, produint una experiència realment desagradable, que limita les nostres vides. Així doncs, amb aquest curs de ioga a Girona alliberarem aquesta tensió i la incapacitat que comporta alhora de gaudir de les coses d’una forma àmplia i completa.

Aquest curs de ioga a Girona basat en mindfulness per a l’estrès i ansietat es una programa integral que ajuda a millorar la gestió del teu propi estrès, eliminant estats mentals negatius associats com per exemple la depressió. S’aprendrà diverses tècniques per aprendre a connectar de forma més clara i profunda amb el teu cos i la teva respiració. En aquest curs de ioga a Girona s’aprendran tècniques senzilles en meditació i cultiu de la compassió, experiències, desconfort o estats mentals negatius.

Així doncs, en aquest curs de ioga a Girona, aprendràs:

  • Diferenciar el dolor físic de l’emocional i l’experiència primària de la secundària.

  • Treballar la pròpia situació de disconformitat utilitzant 6 passos.

  • Experimentar els beneficis de la respiració profunda i diafragmàtica

  • Exercicis per aprendre a gestionar i portar la nostra energia i qualitat de vida

  • Meditacions completament guiades per a desenvolupar més consciència del nostre cos.

  • Caminades amb una atenció totalment conscient.

  • Moviments basats en Pilates, Tai Chi…

Aquest curs serà impartit per un instructor certificat i en el taller gratuït que es dura a terme al mateix centre Espai de Ioga hi haurà la oportunitat de conèixer quins són els continguts del proper curs de ioga a Girona impartit.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256