DOJO WAKI: L’ART DE VIURE EN HARMONIA I PAU

Waki Karate, l’art de viure en harmonia i pau a través de sessions divertides on es treballen les diferents tècniques que ajuden a millorar el teu benestar personal o el dels teus fills i filles.

DOJO WAKI: L’ART DE VIURE EN HARMONIA I PAU

S’acaben les vacances pels més joves de la casa i comencem a buscar activitats que tinguin uns valors i alhora puguin gaudir del temps lliure durant el curs escolar. Activitats que complementin els seus estudis i els ensenyin a gestionar el temps, les emocions, les amistats… La vida en general. A vegades costa trobar en aquesta tria el binomi plaer-educació, ja que quan s’emfasitza una part, l’altra queda minvada.

Des de Dojo Waki tenim molt clara la nostra visió educativa: quan gaudim del què fem és quan estem aprenent. És per això que a Dojo Waki focalitzem les nostres sessions en què la diversió sigui la clau per aprendre les diferents tècniques de l’art marcial del Karate-Do i, en última instància, de l’art de viure.

 

Alhora, a Dojo Waki entenem que totes les arts tenen punts en comú i per això, i d’acord amb l’experiència viscuda durant anys en l’expressió corporal i el teatre, el ritme i la música, el creixement personal i l’educació viva, les harmonitzem durant la pràctica de l’art marcial.
Waki Karate significa el karate de l’energia en harmonia i pau.

A banda de buscar aquesta connexió a nivell tècnic de les diferents arts, dins la sessió es treballen tècniques de relaxació, respiració, moviment natural, concentració, massatge… que ajuden a millorar el benestar personal de qui ho practica.

Així doncs, si escolliu practicar Waki Karate a Dojo Waki (ja sigui per als vostres fills i filles, com per a vosaltres mateixos/es) escolliu practicar l’art de viure en harmonia i pau.

 

Per a més informació, contacta’ns:

 

Dojo Waki

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *