Cursos d’Scrap. I això què és?

Segur que alguna vegada a la teva vida has fet scrapbooking sense saber-ho. Guardes les entrades de cinema, bitllets d'avió, postals, flors seques i les has enganxat en un quadern, incloent-hi algunes notes personals? Doncs això és scrapbooking.

Què és l’Scrap?

És un mètode per preservar la història personal i familiar en forma d’un llibre de retalls. Entre els records que més típicament es guarden podem trobar fotografies, papers, detalls impresos (per exemple entrades, anuncis …) i treballs artístics com dibuixos.

Cursos d’Scrap a Granollers

Quan neix l’Scrap?

Sembla una cosa bastant recent dels últims anys, però la veritat és que es basa en antigues tècniques de recopilació de coneixements, com són els “zibaldones” italians del segle XV en què els seus autors guardaven dibuixos i textos associats, o els “Commonplace books”, llibres de diversa temàtica en què els seus autors feien recopilacions de coneixements i dades molt variades. Amb l’aparició de la primera càmera Kodak, l’scrap es va encaminar cap al que coneixem avui dia, amb projectes centrats al voltant de composicions de fotografies.

Què significa Scrapbooking?

De l’anglès “scrap”, que significa tros i “book”, llibre. Literalment scrapbooking significa crear llibres a partir de trossos o trossos de coses.

A on en puc aprendre i practicar?

Fent clic aquí trobaràs el millor centre on practicar l’Scrapbooking de Granollers! No t’ho perdis i informa’t ja de la manera més divertida de passar les hores creant!!! Trossets de Cor t’espera, i l’Olga, la seva propietària, amb un gran somriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *