Tècnica Pivot Point en Perruqueria a Granollers

Descobreix la tècnca Pivot Point, i converteix-te en el dissenyador amb més creativitat per crear. Pivot Point, la tècnica formativa utilitzada arreu del món, i a Estudi Imatge de Granollers.

pivot point granollers

Pivot Point és un ensenyament que va més enllà de l’estudi. Creu en la importància que el dissenyador conegui tant el com (la tècnica) i el perquè (motiu de les coses), per adquirir d’aquesta manera la llibertat d’actuar i crear. Pivot Point busca i proporciona als seus alumnes l’èxit dins el saló de bellesa i t’obre les portes en l’àmbit europeu i americà amb la titulació School Pivot Point International. “Si saps com fer-ho, tindràs habilitats tècniques. Si saps el perquè, tindràs llibertat per crear” comenta Rosa Franco, propietària del Centre d’Estèrica Estudi Imatge, únic centre autoritzat per impartir aquest mètode en tot el Vallès.

Cursos de perruqueria Granollers

Pivot Point, tècnica basada en la teoria Bauhaus, t’ensenya com ser un bon dissenyador. Segueix principalment quatre pilars:

1. VEURE
Proporcionar l’habilitat d’observació i inspiració. Capacita el dissenyador a centrar l’atenció en el detall del disseny.
2. PENSAR
Establir els passos a seguir per treballar: organització i planificació del disseny a realitzar.
3. CREAR
Desenvolupar les habilitats i tècniques per executar el pla. D’aquesta manera el dissenyador pot preveure els resultats amb antelació.
4. ADAPTAR
Conèixer el com i el perquè de les coses; així el dissenyador pot personalitzar cada un dels dissenys que fa, i assegurar l’èxit del pentinat i satisfacció del client.

Pivot Point és l’ensenyament certificat en perruqueria que assegura als seus alumnes: tècnica professionalitzadora; instal·lacions de qualitat i proximitat; material necessari i actualitzat; formació que segueix les últimes tendències a escala internacional; i un seguiment personalitzat de cada alumne.

L’únic centre autoritzat per impartir aquest mètode en tot el Vallès és el centre d’estètica i imatge ESTUDI IMATGE, a Granollers. Si vols conèixer tota l’oferta formativa d’aquest centre, fes clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *