TESTONIA, tests d’anglès gratis en català

Tests per preparar els exàmens d'anglès gratis

TESTONIA és un generador de tests que es nodreix d’una base de dades de més de 5.000 frases, és una eina indispensable per a facilitar la feina a qualsevol acadèmia d’anglès i dóna a l’alumne un número infinit de tests per poder avançar el seu nivell de forma progressiva.

 

Ara Testonia obre la versió de prova GRATIS perquè puguis provar aquesta eina nova al mercat.
TESTONIA està preparat per tal que els centres l’ofereixin en nom propi, amb el nom i el logo del centre d’ensenyament visibles en totes les pàgines del web. L’alumne sap que està treballant amb una eina que li proporciona la seva escola, que és garantia d’un bon aprenentatge, i el centre posa a l’abast de l’estudiant una eina TIC eficaç per ajudar-lo amb l’adquisició de llengua anglesa.
Pots provar Testonia de forma gratuïta fent clic aquí.

Una de les preguntes que pots trobar a Testonia, de les més de 5.000 possiles i de diferents nivells, aquesta és una pregunta nivell PET fent clic aquí.

Com a professionals, a TESTONIA volíem aportar-hi una solució. Amb l’experiència d’anys, vàrem constatar que la generació aleatòria de tests suscita l’interès de l’estudiant perquè li representa un repte. Per això vàrem crear TESTONIA, una eina TIC innovadora i amb traduccions i explicacions en català. TESTONIA és un generador de tests que es nodreix d’una base de dades de més de 5.000 frases, perquè mai surtin 2 tests iguals. Els estudiants poden practicar la gramàtica i el vocabulari tant des de l’aula com des de casa. Dividit en 8 nivells diferents, ofereix  una completa atenció a la diversitat i és ideal per la preparació per als exàmens de Cambridge així com pel reforç escolar. Ho tenim comprovat, TESTONIA és un accelerador de l’aprenentatge.

 

Perquè pensem que els docents han de centrar-se a dirigir i encoratjar l’aprenentatge dels alumnes, i no a fer fotocòpies o a passar hores buscant webs que mai s’adeqüen als alumnes catalans, TESTONIA ha posat al dia un recurs clàssic amb qualitat i disponible per a la vostra comunitat educativa cada dia de l’any.

Amb TESTONIA, els centres i acadèmies d’anglès ja tenen la plataforma pròpia amb què sempre havien somiat.

Testonia tests online gratis catala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús