TEOS Psicologia i Mindfulness Granollers

Espai de psicologia i mindfulness

TEOS som un espai que fomenta el benestar i la salut de les persones mitjançant la psicologia i el mindfulness a Granollers. Els nostres professionals estan dotats d’experiència, són compromesos i tenen vocació de servei. Per a nosaltres, la millor manera de construir una societat és començant per l’autoconeixement, la confiança i la felicitat pròpia. És per això que treballem amb psicologia i mindfulness.

Formació

A TEOS també formem a les persones, tenim una àmplia oferta formativa en cursos i tallers. Al nostre centre realitzem, entre altres, programes de reducció d’estrès basats en mindfulness, tallers de musicoteràpia, d’artteràpia i moviment, de ioga nidra, cursos de mindfulness i de mindfulness en família…

Serveis

Els serveis que oferim a TEOS van adreçats a la salut i a l’educació, els quals considerem que són dos elements fonamentals de la nostra societat. Per una banda, treballem la salut per tal de millorar el benestar de les persones. Per l’altra, amb l’educació, treballant amb centres de manera conjunta. A més, oferim Mindfulness a diversos grups d’edats. Els serveis que oferim són: 

  • Psicologia i Mindfulness
  • Logopèdia i Reeducacions

Per a més informació sobre els cursos de Mindfulness a Granollers fes clic aquí.

TEOS

93 858 37 53

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús