Taller de Drenatge Limfàtic a Les Franqueses del Vallès

El teu centre de cursos naturals

Curs – taller intensiu de Drenatge Limfàtic Manual a Les Franqueses del Vallès

El drenatge limfàtic manual és una tècnica que es realitza amb les mans a través de moviments molt suaus, lents i repetitius sobre punts específics del sistema circulatori limfàtic, amb la finalitat de buidar els ganglis congestionats i millorar el flux limfàtic netejant els teixits de la limfa, afavorint la seva circulació, millorant així quadres edematosos, inflamacions i retencions de líquids orgànics.

El sistema limfàtic col·labora estretament amb el sistema immunològic, per la qual cosa el drenatge limfàtic manual millora de manera general l’estat de salut i exerceix un paper molt beneficiós en el sistema nerviós, a més de tractar específicament diferents afeccions.

El drenatge limfàtic manual és especialment important quan hi ha inflamacions, edemes i retencions de líquids.

Utilitzaràs maniobres manuals per mobilitzar i drenar líquids estancats. Podràs usar aquestes tècniques per eliminar edemes crònics o per mobilitzar els líquids i substàncies pròpies d’un procés inflamatori. Aplicaràs les tècniques de drenatge per alleujar la sobrecàrrega venosa, mobilitzar edemes cel·lulítics o post intervenció.

A més, per la seva capacitat de depurar l’organisme i alleujar la retenció de líquids, es recomana el drenatge limfàtic manual per la cel·lulitis i aprimar, per a arrugues i flàccides o per a l’acne.

Rebre un massatge de drenatge limfàtic manual és un plaer i un benefici en qualsevol circumstància. Al cap de pocs minuts es nota com el nostre cos es relaxa fins a límits insospitats i meravellosos; se sent un relax i una calma molt agradable. Després d’un drenatge limfàtic manual, el món sembla un lloc més amable i lleuger. Comprova-ho personalment!

Que aprendrem?

* preparació de la limfa
* moviments de drenatge cames
* moviments de drenatge estómac
* moviments de drenatge zona pit-escot
* moviments de drenatge braços
* moviments de drenatge facial
* condicionament de la sala

Material

Les persones assistents aquest taller bàsic de Drenatge Limfàtic Manual, obtindrà un dossier informatiu de tot l’estudiat i practicat en el curs, així com un diploma acreditatiu d’assistència.

Cal venir al curs amb roba còmode, mitjons gruixuts, una tovallola i una botella d’aigua.

INSCRIPCIÓ

 

Truca als telèfons: 93 141 21 62 / 635 22 11 55
Per mail: holistic.terapies@gmail.com
Vine a veure’ns i t’atendrem en persona

Preu

 

85€ el taller sencer intensiu de 8 h en total

Rate and write a review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús