Taller Monografic Biodansa+ L’IDENTITAT amb Chevi Sevilla a Granollers

Associació So i Vibració

Cicle de Biodansa i taller monogràfic d’IDENTITAT

GRANOLLERS, Dissabte, 7 d’octubre de 2017

Horari: d’ 17 a 21 hores

Aportació al Taller anticipada Abans de divendres 30 euros
El mateix dia del taller 40 euros
Inscripcions per telèfon:  677484842

Portar roba còmoda per realitzar el taller

Per què treballar l’autoestima? Quines funcions ens aporta?

El taller monogràfic d’IDENTITAT i autoestima ens ajuda a:
  • Fonamentar la responsabilitat: només es compromet qui té confiança en sí mateix i troba en el seu interior els recursos requerits per superar les dificultats inherents al seu compromís.
  • Determinar l’autonomia personal: la persona amb una alta autoestima, actua amb autonomia, afronta reptes, gaudeix amb els seus èxits, tolera frustracions i és capaç d’influir en altres. Tots aquests aspectes incideixen favorablement en el seu procés de desenvolupament personal.
  • Donar suport a la creativitat: la persona creativa només creix des de la confiança en sí mateixa, des de l’autovaloració i la vivència de la pròpia vàlua. L’estima cap a sí mateix possibilita una relació social saludable, ja que hi ha una relació important entre l’acceptació de sí mateix i l’acceptació dels altres.
  • Condicionar l’aprenentatge, ja que l’adquisició de noves idees està subordinada a les nostres actituds bàsiques.

 

Taller de Biodansa a Granollers

En Biodansa hi ha una sèrie d’exercicis que contribueixen a reforçar l’expressió d’identitat, la determinació i la seguretat en si mateix, és a dir, permeten un augment en l’autoestima. El fonament que aquests exercicis augmenta l’autoestima, segons Rolando Toro, és que ells contribueixen a “prendre consciència de si mateix i a desenvolupar el coratge per enfrontar als altres; és així com persones tímides adquireixen ràpidament recursos personals per enfrontar la realitat, ja que els processos d’autoestima evolucionen mitjançant l’acció. “

La Biodansa promou canvis positius en l’autoestima. En el procés de socialització molts potencials són reprimits. La Biodansa és una oportunitat per descobrir-los, a través, del moviment integrat a les emocions i de la trobada humà. Es produeix un reaprenentatge en les maneres de funcionar, a través d’aquestes noves formes de vivenciar, ja que l’experiència interpersonal més significativa és la trobada d’amor en les seves diverses formes.

Facilitador Didacta SRT.
Chevi Sevilla

 

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús

Dissabte, 7 octubre 2017 Horari: de 17 a 21 h