Psicologia a Granollers

TEOS, Espai de Psicologia i Mindfulness

Des de TEOS oferim el servei de Psicologia a Granollers. Tractem a les persones com un conjunt, des de les emocions fins al cos i la ment. Així, ajudem a trobar l’equilibri i la satisfacció personals de cadascú. La psicologia ajuda a les persones a resoldre qüestions emocionals, existencials, cognitives i de conducta. El nostre servei l’oferim de manera individual o en grup, tant a nens com a adults, a famílies o a parelles. La nostra finalitat és resoldre el problema que té la persona, per assolir-ho, tractem el QUÈ i el COM.

Les metodologies de la psicologia tenen en compte i es centren només amb la persona com a ésser integral. A més, busca la funcionalitat de les persones per ajudar-les a resoldre problemes, preocupacions o qüestions. La psicologia tracta a les persones com a éssers únics i irrepetibles. També defensa que cadascú ha de tenir el seu propi camí, tenint una vida autònoma i funcional.

TEOS oferim un servei de Psicologia a Granollers amb els millors professionals. Si vols saber-ne més, només has de fer clic aquí.

Rate and write a review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús