ESTUDI IMATGE – Cursos de Perruqueria i Estètica a Granollers

Escola Oficial d'Imatge Personal

El món de l’Estètica ens permet treballar en innombrables sortides: la imatge personal, la bellesa personal, el maquillatge, els tractaments, els massatges, …. Amb aquesta formació, pots obrir el teu propi negoci, treballar en un altre centre de bellesa, spa, etc. i moltes altres sortides professionals.

Al nostre centre formatiu Estudi Imatge t’oferim la formació perquè siguis un gran professional de l’estètica i la imatge. Som l’únic centre autoritzat de tot el Vallès per impartir la nostra formació seguint la tècnica mundialment utilitzada anomenada Pivot Point. (Si vols saber més sobre aquesta tècnica, fes clic aquí).

T’oferim formació en:

Curs de Caracterització

La caracterització és un dels cursos amb més demandats actualment: postissos, fabricació de pròtesis, maquillatge i efectes especials. Podràs treballar com a professional a la TV, cinema o teatre, com en grans esdeveniments. Aquest curs té una durada de 10 mesos.

Cursos ACPEP (Associació Catalana de Perruquers i esteticistes professionals de Catalunya)

Format en un any! Nou curs de Perruqueria o Estètica Integral d’1 any de durada a través de l’Associació Catalana de Perruquers i esteticistes professionals de Catalunya (ACPEP). Són cursos de 1650 hores. Si no disposes dels requisits per formar-te en un Grau Mitjà, aquests cursos et donen l’oportunitat de buscar una formació alternativa a través de ACPEP (Associació Catalana de Perruquers i Esteticistes de Catalunya). Cursos ACPEP en:

  • Perruqueria Integral
  • Estètica Integral

Formació en PQPI

Curs adreçat principalment a alumnes d’entre 16 i 25 anys. Aquests cursos t’asseguren l’entrada al món laboral, com a ajudant en perruqueries i centres d’estètica. Inclou pràctiques de 200 hores i és un títol acreditat pel Departament d’Educació.

  • PQPI. Formació Inicial
  • PQPI. Auxiliar en Perruqueria
  • PQPI. Auxiliar en Imatge Personal

Cicles Formatius Grau Mitjà

Els Cicles Formatiu de Grau Mitjà oferts per la Generalitat de Catalunya es compon de 2000 hores de les quals 350 hores són de pràctiques en empreses. Accessible a partir de l’ESO o amb les proves d’accés a Grau Mitjà.

  • C.F. Grau Mitjà. Tècnic en Estètica i Bellesa
  • C.F. Grau Mitjà en Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

 

Maquillatge Professional

És un curs que et forma de manera professional en el món del maquillatge en tot el seu àmbit laboral: iniciació a les bases del color, visagisme-estudi de la cara. Els nostres alumnes estudien des del maquillatge i la imatge de cada època fins a arribar al món de la imatge aplicat a la TV, fotografia, espectacles, la moda i la caracterització.

El nostre curs de Maquillatge professional està dividit en dos blocs de 6 mesos: el bàsic i l’avançat; no pots accedir al segon bloc sense demostrar els coneixements del primer.

 

Cursos Subvencionats del SOC per a Aturats

Disposem de cursos per a aturats del Departament de Treball i del SOC. Si estàs interessat, demana’ns quins cursos estan disponibles actualment, o fes cli aquí.

Formació bonificada per a empreses

Tens un negoci? Pots aprofitar-te de la formació Bonificada que ofereix la Fundació Tripartita, i cada any d’un curs gratuït com a mínim. Informa’t!

 

Monogràfics

Diferents cursos disponibles per a realitzar a distància. Cursos de menys de 40 hores que tindran a la seva disposició un tutor personalitzat a través de mail i contacte telefònic.

 

Més informació i contacte a:

ESTUDI IMATGE

C/ Angel Guimerà, 10, de Granollers (a prop de l’estació de França de RENFE)

A través de Whatsapp 695.452.917

Telèfon. 93.879.69.86

E-mail. Info@estudiimatge.com

www.estudiimatge.com

perruqueria granollers

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús