L’ESCOLA D’HOSTALERIA DE TONA, Cicles Formatius de cuina i restauració pel teu futur professional

Escola d’Hostaleria de Tona

Els Cicles Formatius de Grau Mitjà de l’Escola d’Hostaleria de Tona són:

· Cuina i gastronomia
· Forneria, pastisseria i confiteria
· Serveis en restauració

Packs formatius: dos cicles en tres anys!
Ensenyament reconegut pel Departament d’Ensenyament i que et permet obtenir dos títols en només tres anys.

Pack de cuina i pastisseria

Els alumnes surten amb la competència general, per una banda, d’executar activitats de preelaboració, preparació, conservació, acabat, presentació i servei de tot tipus d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina. A més, poden elaborar i presentar productes de forneria, pastisseria i confiteria, conduint les operacions de producció, composició i decoració en obradors i establiments de restauració.

cicle formatiu cuina

Pack de cuina i serveis

 

Amb aquests dos títols, els alumnes poden realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d’aliments i de begudes, així com les d’atenció als clients en l’àmbit de la restauració. A més de les activitats de cuina de preelaboració, preparació, conservació, acabat i presentació a la cuina.
Et fascina el món de la gastronomia? T’agrada cuinar o preparar còctels? Si has respost que sí a aquestes preguntes els estudis que ofereix l’Escola d’Hostaleria d’Osona són per a tu.

cicle formatiu cuina
L’Escola d’Hostaleria d’Osona (EHO)

 

L’Escola d’Hostaleria d’Osona (EHO) és un centre públic ubicat a Tona, en un entorn inigualable: boscos i vegetació per tot arreu. El centre compta amb unes instal·lacions modernes i ben equipades: menjador pedagògic, aula bar, tres aules de pastisseria, dues cuines pedagògiques i dues cambres fredes. Com a novetat, el proper curs 2017-18 disposarem de l’Hort, amb l’objectiu de  donar un recurs pedagògic en l’ensenyament del reconeixement de les primeres matèries.

Els pilars en què es basa l’Escola d’Hostaleria d’Osona són:
· Tutories individualitzades amb tutor assignat
· Xerrades i conferències informatives, on convidem cuiners, baristes, bàrmans, flequers i pastissers per tal que expliquin de primera mà als alumnes les seves experiències i tècniques.
· Visites formatives in situ a cellers, pastisseries, restaurants, hotels o fleques.
· Organització de Programes innovadors, com són els “Sopars gastronòmics”, on l’escola convida tres cuiners de renom perquè ensenyin a preparar i cuinar els seus plats estrella als alumnes de l’escola. Altres projectes són el “Premi a l’esforç” i “El gust per la gastronomia”.
· Participació en concursos d’àmbit de Catalunya, que potenciem des de l’escola.

 

Si t’interessa el món de la cuina i la restauració, no ho dubtis més i demana’ns hora per ensenyar-te les nostres instal·lacions!
Pots contactar amb nosaltres per e-mail a: escolahostaleriaosona@gmail.com
Per telèfon o web. O visita’ns a Tona.

cicle formatiu cuina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús