Cursos d’anglès extensius a Mollet del Vallès

La teva acadèmia d'anglès a Mollet del Vallès

A Celtic Academy Veda impartim cursos d’anglès per tal d’ajudar-te a millorar el teu anglès en tots els aspectes de l’idioma. A més, es dóna vital importància a la pronunciació i habilitat de poder vocalitzar de forma fluida i correcte.

Un cop acabat el curs anual, existeix la possibilitat d’obtenir el corresponent certificat de nivell d’anglès APTIS, reconegut de forma oficial per la majoria d’institucions públiques, certificant així el nivell d’anglès.

Treballem amb grups reduïts, amb un màxim de 6 persones, garantint així un ensenyament més personalitzat amb molta conversació segons la necessitat de cada alumne en qüestió.

A més, també hi ha l’opció de preparar l’alumne pels exàmens oficials IELTS, Cambridge Exams i TOEFL, per tal d’afrontar-los amb la major probabilitat d’èxit.

Pel que fa al procés d’inscripció, en primer lloc es determinarà el nivell concret de cada candidat mitjançant una entrevista i en segon lloc, es seleccionarà el grup més adequat al seu nivell, horari i edat.

Pel que fa a les classes, comencen a partir del dia 15/09 fins al 30/06 de l’any posterior, amb un total de 120h distribuïdes en 40 setmanes. El preu del curs extensiu és de 600€ distribuïts en 10 quotes de 60€, més la matrícula de 30 pels nous alumnes.

És necessari destacar que existeixen diversos descomptes que poden aplicar-se en el cost del curs. Aquests són els següents:

  • Família nombrosa o mono parental: -30%

  • Pack familiar ( 2 o més alumnes de la mateixa família): fins al 40% per personal

  • Persones sense feina: -30%

  • Per prepagament del cost total del curs: -20%

  • Per pagar en 3 quotes iguals: -15%

Finalment, els horaris disponibles són els següents:

  • Matins de 9:30 a 11:00 o de 11:00 a 12:30 (dilluns/dimecres o dimarts/dijous)

  • Tardes: diversos grups entre 15:30 i 22:00 (dilluns/dimecres o dimarts/dijous)

Rate and write a review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús