CAN XIC de La Garriga

Can Xic de La Garriga som un centre creatiu en el qual es fan tallers d’Acompanyament Creatiu i de Tinkering o construcció i bricolatge creatiu.

Els tallers es dividiran en grups de diferents edats, que van des de P4 fins a ESO. També, alguns dissabtes al matí hi ha DissabteXic, tallers familiars per a nens a partir de 2 anys.

Quines activitats oferim?

ConstruccióBricolatge creatiutinkering.

És un taller diferent, únic i molt enriquidor! Un curs per descobrir com funcionen les coses i aplicar la tècnica d’una manera lúdica.
Toquem materials com la fusta, cartró, filferro, guix, cordes… i aprenem a utilitzar eines de debò. Aquests tallers fan una proposta diferent: la de construir joguines o invents amb les pròpies mans, crear petits enginys utilitzant eines de debò i sense necessitar pantalles ni piles.

Edats: 1r, 2n, 3r / 4t, 5é, 6é

 

Acompanyament Creatiu

Espai de descoberta artística per als més petits; sense pressió per al resultat final, posem l’accent a gaudir junts el procés creatiu, la creació per la creació i el joc sensorial, experimentant amb materials i processos que ens sorprendran.

Edat: P4-P5 / 1r i 2n

No dubtis més i apunta a la teva filla o al teu fill a Can Xic de La Garriga, on podrà treure el màxim partit a la seva creativitat a l’hora que s’ho passa d’allò més bé!

Per a més informació contacta’ns:

Ens trobem al Carrer Can Xic Corder, 13 de La Garriga

El nostre telèfon és el 677634890 i el 678192759

També ens ports enviar un email a canxic@canxic.com

La nostra pàgina web és www.canxic.com

 

Can Xic de La Garriga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús