Cambridge School Granollers

Un món d’idiomes

Cursos d’anglès a Cambridge School Granollers

Si el que vols és aprendre anglès amb professors altament qualificats i nadius Cambridge School de Granollers és l’escola d’idiomes ideal!

Cambridge School de Granollers va ser fundada l’any 1984, Cambridge School és la principal escola d’idiomes per a totes les edats, començant per nens i nenes, adolescents, adults, i també per empreses i escoles situades al Vallès Oriental.

Cambridge School disposa d’una amplia varietat de centres situats a les poblacions de: Granollers, Mollet del Vallès, La Garriga, Caldes de Montbui, Sant Celoni,Parets del Vallès, Cardedeu i La Roca

Ja fa més de 30 anys que gaudim de la nostra feina aconseguint que milers d’estudiants aconsegueixin els seus objectius, oferint mètodes d’aprenentatge eficaços des del primer dia. La nostra professionalitat i l’extensa gamma de serveis que oferim fan de la nostra escola la millor opció per aprendre anglès i altres llengües com francès, italià, xinès, rus i alemany.

Formació a empreses del Vallès Oriental i rodalies

Classes d’anglès extraescolars a escoles i instituts de la comarca i rodalies

Cursos de xinès, francès, italià, alemany i rus al Vallès Oriental i rodalies

Cambridge School També ofereix la possibilitat de fer les classes d’idiomes Online

Tots els nostres professors són nadius I compten amb titulació universitària I títol de professor d ela llengua que imparteixen.

 El nostre prestigiós mètode educatiu és avalat per la certificació de la Universitat de Barcelona – Escola d’Idiomes Moderns, en ser l’única escola d’idiomes del Vallès Oriental escollida sota el criteri d’escola seriosa, amb sistemes d’avaluació contínua, amb programes d’estudi definits, rigor cap a l’alumnat i professors qualificats. Els alumnes reben un certificat expedit per la UB- EIM a final de curs, si han aprovat, el qual a partir del nivell B2.2 és vàlid per graduar-se a qualsevol de les 12 universitats catalanes.

Preparem els nostres alumnes per als exàmens oficials de Cambridge (des de Young Learners, KET, PET, First, Advanced i Proficiency), impartint classes molt pensades i intensives de preparació i simulacres d’aquests exàmens per assegurar així l’èxit de l’alumne a l’examen oficial.

Exàmens oficials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús