Curs de kobido per a massatges facials increïbles!

Has sentit a parlar de la tècnica kobido, molt popular al Japó i cada vegada amb més adeptes arreu del món? Si penses que es sinònim de lífting, llegeix aquest article i descobreix tots els beneficis saludables d’aquest art mil·lenari.

Què es un curs de kobido?

 

Porcedent de les més antigues tècniques japoneses i en l’antiguitat reservada exclusivament per a la noblesa, emperadrius i classes adinerades, el Massatge Facial Japonès ha adquirit, en l’actualitat, una denominació pròpia d’aquests temps; la de tenir efecte lífting.

 

Però els beneficis i impressionants resultats van més enllà de l’efecte lífting a la cara. Aquesta tècnica mil·lenària consisteix en una estimulació integral de l’energia (Chi) que circula per tot el cos, per retornar-li a l’organisme la seva capacitat d’auto curació i enfortiment, encara s’estiguin vivint els moments més esgotadors de la vida quotidiana.

És el massatge facial més conegut i aplicat al Japó amb finalitats estètiques i terapèutiques.

Els seus resultats son reals?

Els seus resultats han estat provats científicament. És una combinació dels principis de la Medicina Tradicional Xinesa, consistent en un massatge integral, que el seu objectiu és aconseguir un equilibri entre els òrgans interns, pell, músculs, articulacions, energia, sang i líquids corporals, afavorint la salut corporal i facial, al mateix temps que prevenint i tractant les afeccions que puguin aparèixer. És considerat com un massatge bioenergètic.

Per a què serveix?

El seu principal objectiu és la prevenció, evitant la deterioració de la salut, retardant l’envelliment i millorant la qualitat de vida. Per això, recórrer al Massatge Facial Japonès és tant una acció d’estètica, com una elecció positiva per a la salut.

Una tècnica procedent del Japó?

Sí. Al Japó, la bellesa és un equilibri entre el físic i el psicològic, l’intern i l’extern. El rostre és l’expressió de l’intern. Si hi ha desequilibris interns i l’energia corporal està en desequilibri, això es veurà reflectit en la cara. Al Japó s’utilitza en grans clíniques i centres de salut i estètica.

Si vols fer un curs de Kobido o massatge facial japonès, i descobrir totes les virtuts que proporciona, fes clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *