Professional Fitness Girona podria definir-se com una il·lusió feta realitat. Així doncs, neix de la unió de 2 professionals per esdevenir una alternativa en el sector.

Quin és l’objectiu de Professional Fitness Girona?

L’objectiu principal és ensenyar, explicar i mostrar la realitat del fitness, així com del culturisme, des d’un punt de vista professional, deixant així de banda la visió més comercial. L’augment per l’interès de cuidar el cos tant en imatge com en salut ha creat una expansió de centres, incrementant l’oferta fins al punt que la gent no sap què escollir per cobrir les seves necessitats esportives o saludables.

Professional Fitness Girona es diferencia de la tendència actual d’amortitzar les grans inversions, oferint ofertes i sistemes d’entrenament que garanteixen resultats, però no salut. Així doncs, aquest centre és el punt diferent que busca molta gent, destacant per aspectes com la professionalitat, l’atenció, la informació i la cerca d’objectius reals, sense vendre falses il·lusions.

Cal destacar que el centre no vol ofendre cap altre gimnàs, ja que ajuden directament o indirectament a la gent, però es desmarca totalment de la informació i venda d’ofertes enganyoses.

Tot i això, Professional Fitness comparteix la llibertat de cadascú, provant i comparant informació diversa i ajudant a aconseguir els seus objectius.

Quins serveis ofereix Professional Fitness?

– Classes dirigides

  • Spinning

  • Body Pump

  • Kafree

– Benestar

  • Estètica

  • Recuperació

  • Gabinet diatètic

– Botiga

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing