Oswald Gym és un gimnàs situat a la ciutat de Girona enfocat exclusivament a les arts marcials i els esports de contacte, com per exemple el Kick Boxing Japonès modalitat K1, Thai Boxing i Taekwondo i Boxa.

Per tal de realitzar aquestes pràctiques de la millor forma possible, Oswald Gym disposa d’una sala d’entrenament, un ring de 5×5, sacs de diverses mides, aparells especials per a l’entrenament de colze i genolls i diferents instruments per a la pràctica d’aquests esports. És per això, que Oswald Gym compta amb una de les instal·lacions més grans de Catalunya.

A més, podràs entrenar també la musculació mitjançant les màquines i peses necessàries per a l’entrenament específic de cada tipus de disciplina.

Finalment, cal destacar que Oswald Gym disposa d’una gran amplitud d’horaris de classes, de dilluns a divendres i distribuïts sempre segons el nivell. Aquests, es divideixen en principiant, mig, avançat i competidor. Tan sols una quota mensual et dóna dret a venir cada dia a les hores que més et convinguin.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing