A Kids&Us Girona entenem que els nens han de créixer acompanyats de personatges i històries. Així doncs, els nostres cursos són una manera totalment oberta i imaginativa de veure i entendre el món, permetent-los assolir competències lingüístiques arribant als nivells establerts del Marc Europeu Comú de Referència.

Quins cursos ofereix Kids&Us Girona?

  • Babies: Edats compreses entre 1 i 2 anys. Mitjançant dos ratolins com a personatges, els més petits aprofundiran en el món de l’anglès. Mitjançant l’emocionalitat i la interacció, sorgiran les seves primeres paraules.

  • Nens: A partir de 3 anys. Els personatges, creixen paral·lelament als nostres alumnes, inspirant-se en ells. En aquest curs, els alumnes seguiran aprenent anglès mitjançant situacions properes als seus interessos i possibles motivacions.

  • Pre adolescents: A partir de 9 anys. Gràcies a la base aconseguida en l’anterior etapa, els alumnes avançaran cap a un gran nombre d’estructures i expressions de l’idioma. Hi haurà una certa consolidació de la lectura i s’escriuran els primers textos en relació a les situacions dels nostres personatges.

  • Joves: A partir de 13 anys: En una etapa on l’alumne s’obre al món i la seva ment necessita un precís llenguatge per expressar les noves realitats, es potenciarà l’aprenentatge de l’idioma, produint que els estudiants siguin capaços de comunicar-se en moltes situacions i contextos.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing