Ingienium Creatiu Girona, situat al Carrer de la Cort Reial de Girona, és un centre de creativitat que té la finalitat de promoure l’aprenentatge de processos d’investigació mitjançant la creativitat, tecnologia i robòtica educativa. Pel que fa a la metodologia, es creen activitats per l’aprenentatge actiu i participatiu per tal de desenvolupar habilitats i competències per a poder entendre i interaccionar amb l’entorn.

Així doncs, Ingenium Creatiu Girona imparteix cursos, tallers i recursos educatius per a escoles, instituts i altres centres interessats. Engloba des de presentacions i programes especials per a centres educatius a formació per a mestres, professors i públic en general.

El model de creativitat i ensenyament del centre Ingenium creatiu està basat en els següents àmbits:

  • Ciència

  • Tecnologia

  • Enginyeria

  • Art

  • Matemàtiques

Pel que fa als seus serveis, Ingenium Creatiu ofereix:

  • Recursos educatius: Recursos educatius per escoles, instituts, centres culturals, museus i empreses.

  • Extraescolars i Casals: Extraescolars de programació i robòtica educativa, tecnologia i disseny digital, art i tecnologia.

  • Activitats: Projectes de programació i robòtica educativa, tecnologia, sostenibilitat, vídeo, disseny digital i 3D, educació en seguretat ID, etc.

 

Ingienium Creatiu, situat al Carrer de la Cort Reial de Girona, és un centre de creativitat que té la finalitat de promoure l’aprenentatge de processos d’investigació mitjançant la creativitat, tecnologia i robòtica educativa.

2 Reviews for Ingenium Creatiu Girona

miryamgirona97

1 Reviews

Molt enriquidor, a més de diferent i interessant

5/ 5

divertir-se aprenent, els nens gaudeixen com nans i els grans es queden aclaparats !!! Moltes gràcies per tot

Was this review ...?

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256