A Hostaljobs som la primera empresa en selecció de personal d’hostaleria a la província de Girona. Oferim formació i entrenament d’habilitats i competències per al desenvolupament personal i professional. Disposem d’espais i despatxos per llogar. Publiquem ofertes de feina i també oferim a les empreses l’avantatge de trobar personal qualificat que compleixi amb els seus requisits.

La selecció de personal la realitzem a través del mètode de les 3 C’s: les Competències bàsiques (el coneixement), les Competències tècniques (l’habilitat) i les competències transversals (l’actitud). A partir d’aquests factors obtenim el valor del candidat. Després de rebre, validar i publicar l’oferta de feina, comparar els perfils sol·licitants amb la nostra base de dades i avaluar les 3 C’s de cadascun, seleccionem els candidats finalistes i aquests s’envien a l’empresa perquè decideixi.

Els nostres serveis

A Hostaljobs Girona Disposem d’una gran varietat de perfils d’hostaleria per treballar de manera estable, temporal o en esdeveniments puntuals. Els nostres preus són els més competitius del mercat i acabem de llançar un nou servei de consultoria que resoldrà els problemes i les mancances del teu dia a dia a cuina. Comencem per analitzar el teu negoci, et proposem les solucions més adients, ens posem a treballar i fem un seguiment per tal de fer efectiu el nostre mètode. És un servei personalitzat que busca solucionar el teu problema.

Oferim una gran varietat de cursos per a la formació en l’hostaleria, aquests els podem realitzar a l’establiment o al nostre centre. Analitzem i millorem competències i habilitats, com per exemple el treball en equip, el lideratge, la flexibilitat, la gestió d’estrès i l’atenció al client a la sala. La nostra formació especialitzada en hostaleria inclou, entre altres, el tall de pernil, barista, l’anglès, tallers de gintònics i cocteleria. Gràcies al nostre equip professional de formadors tot això serà possible.
A part de la formació, oferim també el servei de coaching, els nostres professionals titulats realitzen sessions individuals o en grup. El seu objectiu és millorar alguna competència o aspecte personal o professional. Oferim coaching executiu, per equips, per emprenedors, per empreses familiars i outdoor (Sport, cooking, horses i catamarà).

Lloguer d’espais

Si el que vols és estalviar en costos a Hostaljobs Girona disposem d’espais de lloguer.

El nostre Espai Creix (15 m²) és un despatx amb 3 zones de treball, pantalla i projector HD, mobiliari i material d’oficina, cafetera, aigua, A/C, bany i sala d’estar. És un espai molt confortable, acollidor, càlid i un excel·lent lloc per passar consultes a hores convingudes. El lloguer es pot fer de manera puntual (1 hora, 1 matí, 1 tarda o 1 dia), per hores (10, 20 o 40 hores) o per dies (1 setmana o 2 setmanes). També posem a la vostra disposició l’Aula Polivalent (35 m²). Aquesta té una capacitat de fins a 30 persones, disposa d’un portàtil i altaveus Bluetooth, projector i pantalla, mobiliari i material d’oficina i A/C. Es pot llogar per hores, un matí, una tarda, un dia i també els caps de setmana. És un espai ideal per a la formació, els tallers i les presentacions.

Per a fer efectiva la reserva, només s’ha de comprovar la disponibilitat al calendari que trobareu a la pàgina web i completar un formulari. En un màxim de 24 hores rebreu la confirmació.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256