Cada dia més persones se senten atretes i interessades pel ioga per diverses motivacions, i a Happyyoga Girona es compleixen totes. Ja sigui la rigidesa, l’estrès, l’ansietat o el desig d’una bona meditació de la ment, el ioga està aconseguint molts adeptes. Però, que proporciona el ioga? El ioga ensenya a respirar de forma correcta, ajuda i serveix de reforç del cos, redueix el pes general, potencia la ment, anul·la els nervis i ajuda la pau interior.

Així doncs, Happyyoga Girona està al servei de la teva salut, creixement i benestar. El centre està completament especialitzat a donar classes constants i també en formar professors en l’àmbit professional. Concretant, s’ofereix Kundalini ioga i Hatha ioga per a totes les edats, sense limitacions. Amb aquests estils s’aconsegueixen els següents beneficis:

  • S’augmenta la flexibilitat

  • Reforça la salut de la columna vertebral

  • Potencia la capacitat de la nostra meditació

  • Millora la circulació del cos

  • Afavoreix el funcionament global del cor

  • S’equilibra el sistema endocrí

Perquè escollir Happyyoga Girona?

Tal com indica el nom, el happy és la nostra voluntat de ser clars vers el nostre propòsit del qual el ioga pot arribar a fer per tu, mostrant-te un camí pacífic cap a tu mateix, arribant a la felicitat personal.

Com és el centre Happyyoga Girona?

El centre compta amb dos tipus d’il·luminació; la freda i la càlida. La sala està equipada amb 35 esterilles, mantes, coixins i equip de música. Amb 70 m², està formada de parquet de fusta i llum tant natural com artificial. Unides per un jardí interior trobem dues sales més, de 18 m² i 8 m² respectivament.

A més, el centre també disposa de recepció/sala d’estar, dos banys i dos vestuaris. Tot el conjunt del centre està adaptat per a discapacitats

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing