Essència de Ioga Girona, situat al centre de la ciutat, aposta per la tranquil·litat i la pau, dins una sala de llum natural. El centre, a més, està equipat amb vestuaris i lavabos, així com sales annexes on s’apliquen les diferents tipologies de tractaments, cuidant sempre el mínim detall, oferint així un ambient càlid i agradable.

Quines activitats ofereix Essència de Ioga Girona?

  • Ioga: És practica aquesta ciència mil·lenària per a la millora del cos humà, tant físic com mentalment. Així doncs, s’aprofundirà en una transformació total, canviant hàbits arrossegats durant anys.

  • Qi Gong: Ciència taoista que té la finalitat d’activar l’energia del cos per millorar la salut i així perfeccionar la vida. Amb més de 5000 anys d’antiguitat, practicar-lo proporciona una energia extra als òrgans, donant vigor a la musculatura, prevenint malalties i atorgant saviesa i pau a l’esperit de cadascú.

  • Meditació: Tècnica mental que aposta per la serenitat i relaxació, l’obertura d’una nova realitat i el desig de viure el present com una experiència autèntica.

  • Tantra: Tècnica mil·lenària que treballa la polaritat de les energies del cos. La majoria de tradicions sagrades de la humanitat estan basades en principis tàntrics.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing