L’Escola Internacional de Ioga imparteix els seus prestigiosos cursos de ioga a Girona en les instal·lacions del Centre Yuan Shen. Aquesta escola, pretén crear una plataforma oberta a Catalunya on l’alumnat pugui formar-se en els cursos de ioga a Girona, fomentant la pràctica d’aquesta disciplina i els valors que promou. Així doncs, es tracta d’un espai coherent on cada persona sigui capaç de mostrar tot el seu potencial, a través de les diferents propostes dels cursos de ioga a Girona.

Quins valors promou l’Escola Internacional de Ioga mitjançant els seus cursos de ioga a Girona?

  • Servei: Total disposició per a compartir l’experiència i proporcionar l’atenció necessària a les persones que busquen en el ioga donar un sentit a la seva vida.

  • Inclusivitat: Qualsevol perspectiva o forma de fer les coses serà és benvinguda, siguin actuals o tradicionals.

  • Senzillesa: Els cursos de ioga a Girona destaquen pel seu tracte proper i personalitzat amb cada alumne, aprofundint en un respecte profund envers les creences i trajectòries personals de cada persona.

  • Respecte: Basada en l’obertura i la humilitat

  • Evolució: Ioga atès a la societat actual i al món del segle XXI.

La columna vertebral de l’escola és la formació de professionals del ioga a través dels seus cursos de ioga a Girona. Comptant altres centres, ha format a més de 2000 professors d’aquesta disciplina, desenvolupant un programa de formació molt complet, prestigiós i avançat. Està format per un equip de més de 25 persones treballant de forma estable amb una missió comuna: Difondre el ioga com a camí de transformació per aconseguir que el cos, ment i esperit responguin a la vida com un tot coherent, amb amor i compromís.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256