Aquest curs subvencionat d’angles del nivell C1, va dirigit a persones que estan treballant o per totes aquelles persones que són autònomes i que vulguin millorar el seu nivell en anglès. Té una durada de 120 hores i és un curs totalment subvencionat.

 

Quins són els principals objectius del curs subvencionat d’anglès C1?

Tindràs la capacitat per utilitzar l’idioma amb flexibilitat, eficàcia i precisió per afrontar qualsevol situació tant en l’àmbit personal, acadèmic o professional.

També comprendràs i podràs processar textos orals i escrits extensos i complexos i, ampliaràs el repertori lèxic sobre diferents temes.

 

Un cop superat aquest curs,  tindràs la formació necessària per poder presentar-te a les proves d’acreditació oficial del nivell C1 del MCERL. I en finalitzar el curs, obtindràs un certificat oficial expedit pel SOC i el Ministerio de Empleo y la Seguridad Social que detalla les competències adquirides així com el nivell d’idioma assolit.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256