L’escola de fotografia MultiFotos de Girona està pensada com una Escola-Taller on s’aprèn treballant i investigant al voltant de la imatge i del llenguatge visual.
Els cursos que fem a la nostra escola de Girona estan dirigits a persones que mai han tocat una càmera i a aquells que volen dedicar-se a la fotografia d’una manera professional.
L’escola Multi Foto de Girona va ser creada l’any 2006 pel fotògraf Frederic Lebail i avui compta amb 8 docents, professionals de la fotografia i altres disciplines amb qui es desenvolupa la creativitat i es fomenta la fotografia d’autor i els treballs personals dels alumnes.
El projecte pedagògic posa especial èmfasi en la pràctica, realitzant col·laboracions amb entitats, treballant sempre amb grups reduïts i material pedagògic creat per la pròpia escola. La formació s’estructura en 3 Eixos:

1.Técnica de cambra: “El maneig de la tècnica hauria de ser la base fonamental, la vam estudiar com un llenguatge expressiu, no com regles tancades que només s’apliquen.”

2. Processos de postproducció: “La postproducció li dóna estil, qualitat superior, força i bellesa a la nostra feina.”

3.Art Fotogràfic: “Educar la mirada, incrementar la cultura visual i la Capacitat d’anàlisi d’una obra ens permet que entre moltes altres coses poses i entendre un llenguatge”.
Si vols veure més cursos relacionats amb la creativitat a Girona fes clic aquí.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing