Ser un bon cuiner no només comporta saber cuinar i fer plats elaborats. Si tens un restaurant o el vols obrir, hauries de saber calcular els escandalls dels plats que surten de cuina i optimitzar els costos.

A Hostalijobs de Girona hem preparat el taller ideal per aconseguir-ho. De la mà del Xef Bruno Morant hem preparat el següent programa:

  • Què és un escandall i perquè serveix
  • El pes brut i pes net
  • Minves
  • Els preus i preus de formats
  • Aplicació del I.V.A.
  • Ratio
  • El marge comercial
  • Els escandalls i metodologia de la cuina
  • Els tipus d’escandalls
  • Exercicis
  • Ronda de preguntes i taula rodona

Places limitades! Envie’ns un correu o truca’n’s i descobreix les promocions pel curs Taller de confecció d’escandalls a Hostalijobs de Girona

 

1 Review for CUINA-Confecció d’escandalls

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing