En aquest curs de canapès creatius, impartit a Gironacook, s’aprendrà a realitzar de forma creativa aquest tipus de tastet, servint per exemple com un pas previ al menjar, fent la funció d’entrant. Pel que fa a la seva tipologia, s’obtindrà formació en canapès freds, calents i dolços.

Aquest tipus d’entrant ha de comptar amb diverses característiques. En primer lloc, la qualitat d’aquests. Seguidament, el canapè ha de comptar amb la part visual, essent vistós i atractiu. Finalment, ha de tenir una presentació pràctica i divertida per tal que la gent se sorprengui.

Així doncs, en aquest curs de canapès creatius, s’impartiran coneixements sobre com realitzar de manera pràctica la preparació i presentació dels millors canapès, jsigui per una recepció o celebració.

En cada curs, depenent de la temporada , es realitzaran diferents tipologies de canapès. Durant el transcurs del mateix taller, es provaran els plats preparats combinats amb una copa de vi.

Finalment, un cop acabat completament el curs, es rebran les receptes detallades per escrit, per tal de realitzar-les a casa posteriorment.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256