Hostaljobs ofereix un Curs d’Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries a Girona, té una durada de 3 hores i és presencial.
Els objectius del curs d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són conèixer la gestió i la manipulació de productes alimentaris per a prevenir reaccions adverses, conèixer també els requeriments de la legislació, saber atendre aquelles persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies i conèixer el reglament de l’aplicació pràctica de nou reglament d’etiquetatge dels productes alimentaris.

Programa del curs d’al·lèrgies i intoleràncies Alimentaries

El Curs d’Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries inclou, entre altres, els conceptes generals com serien intoleràncies, al·lèrgies, l’anafilaxi, la gestió del risc, les bones pràctiques i l’aplicació del nou reglament d’etiquetatge dels productes.

Preus i promocions del curs

Per a aturats, estudiants, i portant un acompanyant el preu serà de 15 € cadascú. Compartint-ho a les xarxes socials gaudiràs d’un descompte de 5 €. Aquestes promocions no són acumulables.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256