A Nou Espiral impartim Classes de Flamenc per adults, entre d’altres. Aquest estil està basat en la correcta utilització dels peus i les mans com a eina de percussió. Destaca per la seva complexitat general, ja que compta amb una gran quantitat d’aspectes rítmics i expressius. Així doncs, necessita un gran treball de la part rítmica, així com de la musicalitat en qüestió i la tècnica corresponent. Un altre aspecte clau per la correcta realització d’aquest estil és la coordinació general, ja sigui de cames, peus, braços o mans, combinat amb un alt grau d’expressivitat, elegància i caràcter.

El Flamenc va més enllà, ja que també és molt personal. A més, necessita improvisació i pot servir com a mitjà de comunicació i expressió, mitjançant un treballat treball de les tècniques, que s’aconseguirà mitjançant les classes, obtenint les eines necessàries per portar-ho a terme.

Pel que fa als horaris, les Classes de Flamenc per adults es distribueixen de la següent manera:

 • Flamenc iniciació

  Dilluns de 19:00 a 20.15h

 • Flamenc intermig I
  Dimarts de 20:30 a 21:45h
 • Flamenc intermig II
  Dilluns de 20:30 a 21:45h
 • Flamenc avançat
  Dimecres de 20:30 a 22:00h

Per tal de realitzar l’activitat de forma correcta, és imprescindible comptar amb unes sabates específiques per aquesta tipologia de ball, permetent una gran comoditat i mobilitat. A més, un altre aspecte indispensable és la faldilla ample i llarga. Finalment, altres elements importants són els mantons i vanos, en un nivell més avançat d’aquest estil de ball.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing