MrDance Girona imparteix classes de dansa coreogràfica, una modalitat del ball esportiu, però pensada per poder competir de forma individual. Així doncs, aquesta disciplina està enfocada a totes aquelles persones que desitgen millorar el seu estil de ball.

En aquesta tipologia de disciplina es treballarà i millorarà la tècnica en els passos bàsics de la dansa llatina, així com les seves possibles variacions. Així doncs, es treballarà el moviment, ritme, equilibri, coordinació i expressió.

Amb aquestes Classes de dansa coreogràfica s’aconseguirà crear coreografies grupals en les quals cada component ballarà i realitzarà la seva funció de forma totalment sincronitzada.

Aquesta disciplina destaca per la seva riquesa, ja que a l’hora de practicar-la, la persona balla diferents estils de música, deixant detalls de cadascun d’ells.

En aquesta modalitat, MrDance Girona també imparteix classes per a grups de +4 anys i +13 anys. Aquí doncs, serà una introducció al ball esportiu de modalitat llatina, aprenent les capacitats esmentades anteriorment. S’aprèn el ball de forma individual per tal d’adaptar-lo de forma sincronitzada amb la resta d’alumnes de la classe. Per aquest fet, es dóna una major importància a l’aspecte de la coordinació amb els demes, macant els moviments de peus i braços, les voltes, la correcta posició dels peus, etc.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d444284320/htdocs/woocommerce/girona/wp-content/themes/listingpro/functions.php on line 4256