Al centre In English Academy Girona seguim el ritme i les necessitats de cada grup, sense limitacions de material. Així doncs, utilitzem el llibre de text de forma selectiva, afegint activitats i textos autèntics per tal d’aconseguir el nostre objectiu: que l’estudiant aprengui l’anglès mitjançant material motivador, de forma sòlida i definitiva.

Pel que fa als grups, són reduïts per tal de seguir amb el progrès de cada estudiant. Es demana una prova de nivell al nou alumne i s’analitza les seves habilitats lingüístiques per crear grups homogenis. Amb una atenció completament personalitzada, els estudiants treballen amb ganes i participen activament amb el seu propi aprenentatge.

A In English Academy Girona trobaràs un ambient amistós on l’estudiant no se sent cohibit parlant anglès i desenvolupant pràctiques i activitats motivadores. Es fomenta també un ambient immersiu, encoratjant a tothom a comunicar-se sempre en anglès. Així doncs, l’estudiant aprendrà a entendre l’anglès parlat amb més facilitat i saber expressar-se amb fluïdesa amb una bona pronunciació.

Deixa la teva valoració

La teva valoració per aquest curs/centre

angry
crying
sleeping
smily
cool
Buscar

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • $$$$
building És el teu centre? Contacta'ns Contacta'ns

Claim This Listing