L’entrevista a l’equip de TOT CURSOS, la millor formació del Vallès Oriental

TOT CURSOS arriba al Vallès Oriental amb molta força!

TOT CURSOS, la revista i cercador web de formació, arriba aquest gener per primera vegada al Vallès Oriental. En ple funcionament a Osona, Garrotxa i Ripollès, obrim nova edició i nova web a aquesta comarca, per seguir fent el que ja fa temps que ens dediquem a fer: acostar la formació de proximitat i de qualitat a aquelles persones que busquen la millor opció educativa.

tot cursos valles orienal

 

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure.

LA MILLOR FORMACIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL!

Us expliquem TOT CURSOS, qui som i què és?
TOT CURSOS és l’empresa creada per en Ricard i la Míriam, cofundadors i directors. Ricard Farrés, dissenyador gràfic, futbolista apassionat i emprenedor nat. Míriam Usart, llicenciada en filologia eslava, amant de les llengües i les arts manuals. Ajuntant els nostres coneixements i experiències ens ha portat a emprendre TOT CURSOS, per donar resposta per un costat, a les persones que cerquen on formar-se; i de l’altre, un espai especialitzat on els professionals i centres educatius puguin oferir els seus serveis.

Una revista i web només de formació. Això és nou!
Sí, innovador a casa nostra però no a Europa. Durant els meus anys viscuts a Londres, vaig descobrir una empresa que recopilava l’oferta formativa de la ciutat i la feia arribar als londinencs. Personalment m’anava molt bé. A vegades buscava un curs original, per conèixer gent, un màster… Sabia que la idea era molt bona i quan vaig tornar, li vaig explicar a la Míriam i la vam adaptar a les característiques de casa nostra, en format revista trimestral i web.

Què ens va portar a posar en pràctica aquesta idea?
Vam veure molt clar que feia falta una revista i cercador especialitzats en formació. Quantes vegades hem volgut aprendre a fer alguna cosa nova, però no hem trobat on? TOT CURSOS acosta la formació a tothom, i amb informació actualitzada i contrastada.

Especialistes en formació. Per què?
TOT CURSOS és educació. Ens dediquem exclusivament a la formació, i com qualsevol mitjà de comunicació, ens especialitzem per temàtiques segons la temporada. Per exemple, especials de formació reglada, intensius d’estiu, inici de curs i extraescolars; sempre emmarcats dins l’àmbit formatiu.

On podem trobar la revista i amb quina periodicitat?
La revista TOT CURSOS es troba repartida per tot el Vallès Oriental, en punts cèntrics i d’interès formatiu de les diferents ciutats. A més de la revista trimestral, la web és una altra manera per trobar la formació que es busca.

Per què hem triat paper i web?
Sabem que actualment tots cerquem molta informació on-line, i teníem molt clar que havíem de ser presents a internet amb un cercador intuïtiu i responsive. Però també ens hem adonat que encara ens agrada poder tocar, subratllar, marcar. La revista ens la podem emportar a casa, consultar, guardar i tornar a mirar. És una guia que podem conservar per quan ens faci falta trobar el curs que busquem.
Osona, Garrotxa, Ripollès, i ara Vallès Oriental. Per què ens hem decantat per aquesta comarca?
El Vallès Oriental és una àrea amb molt moviment i una gran oferta educativa. És una comarca amb molta demanda formativa, amb una població formada i que segueix formant-se en molts àmbits. A més, l’oferta formativa del Vallès és molt interessant i variada. Aquí hem trobat centres i formació impensables a Vic. Això ho fa més engrescador i motivador per nosaltres; ens agrada trobar noves formacions i cursos interessants, i poder-vos-els oferir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *