QUIN TIPUS DE REFORÇ ESCOLAR NECESSITA EL MEU FILL/A?

Treballar no solament en l’àrea que es té dificultat, sinó també amb les altres matèries com a part d’un tot, per tal de millorar el rendiment acadèmic.

A InOrbis de Granollers t’expliquem quin tipus de reforç escolar necessita el teu fill/a.

Sovint, les famílies ens plantegem buscar un suport que acompanyi l’aprenentatge dels nostres fills quan el curs ja està força avançat, o quan sorgeix alguna necessitat, fet que dificulta que els resultats siguin els millors que podríem obtenir si canviéssim el punt de partida.

El treball en l’orientació educativa ha de ser aquell que permeti poder treballar conjuntament amb l’Escola, duent a terme una coordinació transparent i continua d’objectius, entre alumnat-docent-família i equip psicopedagògic.

Principalment, les àrees instrumentals bàsiques giren entorn de les llengües i les competències matemàtiques. Tot i això, i partint de la base que a InOrbis de Granollers treballem amb el desenvolupament de projectes que englobin les diferents matèries de forma transversal, recomanem que l’alumnat pugui treballar no solament en l’àrea en què té dificultat, sinó en el seu conjunt i la interrelació amb les altres matèries com a part d’un tot.

A InOrbis de Granollers, treballem els continguts escolars i les bases que sustenten els aprenentatges com són:

  • La memòria.
  • L’atenció.
  • El raonament.

Des de la premissa que tots els alumnes parteixen de realitats plurals i de factors variables.

Per aquest motiu, els reforços escolars de InOrbis de Granollers són personalitzats, ja que permeten als nostres fills millorar el seu rendiment en un ambient de confort i seguretat personal, com a quelcom indispensable per al seu desenvolupament educatiu i personal.

T’interessa que el teu fill o filla assisteixi a classes de reforç escolar? No dubtis més i contacta amb nosaltres.
  • Josep Torres i Bages, 55 de Granollers
  • Telèfon: 93 870 95 35
  • Pàgina web: www.inorbis.net

InOrbis de Granollers

 

InOrbis de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *