QUÈ ÉS EL MINDFULNESS O L’ATENCIÓ PLENA?

JA SAPS QUÈ ÉS EL MINDFULNESS?

Els orígens del mindfulness provenen del programa de reducció de l’estrès basat en Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) que va dissenyar el 1979 el Dr. Jon Kabat Zinn a la Clínica de Reducció de l’Estrès de la Universitat de Massachusetts. Des d’aleshores, aquest programa ha guanyat prestigi internacional a causa de l’evidència científica de la seva eficàcia en el tractament de l’estrès i d’una gran varietat de problemes físics i psicològics.

Psit
Els mindfulness ens mostra com la nostra ment ens fa anar sempre de bòlit, i com a resposta a aquesta situació, en els cursos de mindfulness desenvolupem les nostres habilitats per viure conscients a la realitat, obrint-nos a l’experiència directa del moment present. Una sessió de mindfulness consta de meditacions guiades, exposicions teòriques i dinàmiques de grup experiencials.
La pràctica de la meditació mindfulness esdevé una eina òptima per transformar les nostres emocions, alliberar la gran quantitat d’energia que contenen i reduir el malestar que ens produeixen. L’energia alliberada es pot utilitzar a favor nostre, permetent-nos trobar solucions creatives als difícils reptes que ens presenta la vida quotidiana.
El mindfulness és la pràctica d’obrir-se al moment present, mitjançant el cultiu de la presència i la compassió. Els cursos de mindfuness ofereixen una formació vivencial orientada a desenvolupar habilitats de regulació del malestar físic i emocional i de cultiu d’estats mentals positius.
Si vols més informació, truca al 678 109 202 o envia un correu a info@psitam.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *