L’anglès ja és oficialment l’idioma imprescindible

És ben sabut que, des de fa anys, el coneixement i domini de la llengua anglesa ha deixat de ser un “extra” a les nostres vides per convertir-se en un “imprescindible”. I no només a nivell curricular sinó també en el nostre dia a dia.

En l’aspecte laboral, no hi ha pràcticament cap sector on, en menor o major grau, l’anglès no sigui un requisit indispensable per a aconseguir un lloc de treball. Cada cop més, la globalització està fent que moltes empreses amb seus i delegacions a diferents països estiguin incorporant l’anglès com a llengua vehicular en els seus meetings, brainstormings, video calls, presentations i parlin en chats sobre estratègies de marketing i de com assolir els budgets.

Pel que fa als aspectes lúdics de les nostres vides, la televisió ens ha envaït amb sitcoms, plenes de running gags o thrillers on cal descobrir qui és el serial killer i creuar els dits perquè ningú ens faci un spoiler abans que en veiem el final. I si la sèrie ha estat un blockbuster, segurament en faran algun spin off, que presentaran en un late-show de màxim share, on potser alguna celebrity hi faci un cameo i que s’emetrà en prime time.

I no cal que parlem de com la democratització del transport aeronàutic ha canviat la nostra visió del món, fent-lo més petit i proper que mai. L’aparició de les companyies low-cost ens ha fet experts en no oblidar-nos les nostres boarding cards a casa i en fixar-nos quina és la nostra boarding gate i passar pel finger correcte si no volem acabar a l’altra banda del planeta. Anem als hotels a fer check-ins i check-outs i com que nos ens llevarem pas “ben d’hora ben d’hora”, perquè estem de vacances, acabarem fent un bon brunch que ens ajudarà a arribar fins l’hora de sopar.

Però, sigui quin sigui el nostre motiu, aprendre una nova llengua implica: 1) constància i motivació per part de l’alumne; 2) dedicació per part del docent; 3) oportunitat de practicar-la.

L’alumne serà constant si experimenta progrés i es sent motivat. EXIT IDIOMES treballa amb grups súper reduïts d’entre 2 i 6 alumnes, de manera que la participació a classe és contínua i, per tant, l’evolució, evident.

Que els grups siguin tant petits permet el nostre equip de docents dedicar més temps a cada alumne i a preparar materials de reforç personalitzats que promouen un aprenentatge ferm i sense fissures.

Per últim, però no per això menys important, els múltiples programes a l’estranger que ofereix SPEAK & GO permeten posar en pràctica tot l’anglès que portem a dins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *