Formació a Learning House de Granollers

Learning House som un centre de formació, especialitzats en aquelles competències i aprenentatges més necessaris en la nostra societat d’avui: els idiomes i les tecnologies. Estem situats en un espai privilegiat, a només un carrer del centre de Granollers. Ens trobaràs al carrer Jaume Balmes, 24, 1r A.
A Learning House oferim un tracte molt proper i personalitzat, amb assessorament i plans de formació individualitzats. Les nostres classes consten de grups reduïts per poder cobrir totes les necessitats dels nostres alumnes, sense excepció. També oferim classes individualitzades que s’adapten a les franges horàries de cada persona, i desenvolupem continguts a mida segons demanda. Digues què vols millorar i nosaltres farem que ho aconsegueixis!

Learning House granollers cursos
Tots els nostres alumnes tenen accés al Campus Virtual, on poden trobar continguts complementaris per reforçar i ampliar el temari presentat a classe.

Des de Learning House, si ets un treballador o una empresa, nosaltres ens encarreguem de gestionar les subvencions perquè puguis continuar-te formant a un preu més reduït o a cost 0 mitjançant la formació bonificada.

Tots els nostres cursos, siguin d’idiomes o de tecnologies, es poden impartir in company. Oferim assessorament personalitzat així com continguts a mida per a cada empresa en funció de les necessitats a cobrir en els plans de formació.

Disposem de 2 sales de formació i una sala d’ordinadors completament equipada. Tots els nostres alumnes disposen del seu propi ordinador per treballar.

Els nostres cursos es divideixen en dues àrees formatives:

Àrea d’Idiomes
Anglès:
· Cursos Anuals per a adults.
· Cursos Anuals per a nens i adolescents.
· Semi intensius de 3 o 5 mesos.
· Cursos Monogràfics.
· Cursos Intensius d’Estiu.
Altres Idiomes:
· Francès
· Alemany
· Italià
· Altres idiomes segons demanda

Àrea de Tecnologies
· Disseny Gràfic i Maquetació.
· Desenvolupament web.
· Màrqueting Digital.
· Ofimàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *