Ets de Granollers? Aquest estiu estudia anglès a l’Estranger

Aprendre a anglès pot ser una experiència inoblidable i única, i tot això és possible anant a estudiar i treballar a l’estranger.

Si ets de Granollers, aquest estiu aprèn anglès a l’estranger!

 

Com bé sabem, l’anglès és una llengua imprescindible que tothom hauria de saber. La millor manera d’aprendre aquest idioma és estudiant a l’estranger, sigui a Dublín, Londres o qualsevol altre país anglosaxó.

Per això si ets de Granollers o Mollet del Vallès, tens l’oportunitat de perfeccionar el teu anglès a l’estranger de la manera més eficaç i emocionant. Gràcies a les acadèmies de la zona que et donen l’oportunitat de realitzar l’estada a l’estranger i fins i tot poder treballar allà.

Acadèmies del Vallès oriental com Speak and GoItw i Turas, t’oferiran la magnífica oportunitat de poder treballar i estudiar anglès a l’estranger.

anglès a l'estranger

Nosaltres et volem mostrar alguns dels beneficis de treballar i estudiar a l’estranger:

1. Sovint és un requisit d’entrada

Si estàs considerant un curs acadèmic d’estudi al Regne Unit i l’anglès no és el teu primer idioma. Pots trobar que el teu curs seleccionat té un nivell de Sistema Internacional d’Assajos en Llengua Anglesa (IELTS) especificat com un dels requisits d’entrada.

Per exemple, els estudiants que sol·liciten cursos en el Col·legi Internacional de la Universitat de Sheffield han d’haver aconseguit IELTS 5.0 o equivalent abans d’iniciar un curs d’any de fundació internacional. I IELTS 5.5 abans de començar un programa de pregrau. Són només pautes – per a alguns temes, els requisits són més alts.

2. Pot ampliar el teu abast

Com millor sigui el teu nivell d’anglès, més cursos et beneficiarà. Tot i que l’IELTS 5.0 és l’estàndard per a molts cursos de fundació, els que aconsegueixen nivells de 5,5 o més. Els obrirà a àrees com el Periodisme, la Psicologia i les Ciències Biològiques.

Els cursos de postgrau també requereixen un nivell més elevat de coneixements lingüístics. De manera que si aspires a estudiar una MA, invertir en un programa d’idiomes en anglès et farà guanyar una bona posició per al teu futur.

3. Pot ser una gran manera d’instal·lar-se

Estudiar per a un curs de preparació de la llengua anglesa al Regne Unit és una bona manera d’instal·lar-se abans de començar el programa acadèmic més desafiant. Els cursos duren d’un a tres termes.

Proporcionen una gran oportunitat per aclimatar-se, acostumar-se a la universitat i fer amics.

Si és la primera vegada fora de casa, pot ser una forma important de preparar-se per a la vida estudiantil.

4. Millorarà la teva confiança

Començar un nou curs pot ser difícil, i si les teves habilitats lingüístiques no estan a l’altura, pots sentir-te aïllat/da també.

Fer un curs de preparació de la llengua anglesa al Regne Unit durant un o dos mesos pot ajudar realment a augmentar la teva confiança i reduir-ne els sentiments negatius. Cosa que et permetrà fer noves connexions i aprofitar al màxim la vida de l’estudiant.

5. Pot ajudar a millorar els resultats

Estudiar a l’estranger és un gran compromís i vol fer tot el possible. Un curs d’anglès t’ajudarà a augmentar les teves habilitats.

Ja sigui per millorar la teva comprensió a classe, augmentar la teva capacitat d’expressar les teves idees en tasques escrites o fer-te sentir menys conscient de la teva participació a classe. Amb grans habilitats lingüístiques, et capacitarà per fer el millor possible.

anglès a l'estranger

Hi ha millor manera d’aprendre aquesta llengua? No perdis l’oportunitat de viure una experiència inoblidable estudiant anglès a l’estranger!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *