CURSOS SUBVENCIONATS. SÓN DE FRANC! QUÈ MÉS VOLS?

Si tens temps lliure i no saps què fer o estàs treballant i t’agradaria rebre més formació, és hora d’apuntar-te a un curs subvencionat.

I ara et preguntaràs: Què són els cursos subvencionats?

Són cursos formatius de finançament públic, és a dir, subvencionats per l’estat cosa que vol dir que, pels alumnes que realitzen els cursos són totalment gratuïts.

Van destinats a treballadors actius, persones en situació d’atur i persones que cotitzen en règim d’autònoms.

En el cas dels treballadors actius, hi poden participar de forma individual sense la necessitat de que l’empresa on treballa estigui informada ni aporti cap dada, sempre i quan compleixin amb els requisits que cada curs estableix, com pot ser estar treballant en una empresa d’un determinat sector o tenir el mínim nivell d’estudis exigits, entre d’altres criteris.

Pel que fa a les persones en situació d’atur, hi ha una àmplia varietat de cursos subvencionats. Com per exemple, els Certificats de Professionalitats. Aquest títol oficial ajuda a inserir-se de nou al món laboral a través d’una formació tant pràctica com teòrica dels perfils professionals més demandats per les empreses.

Quant a les persones autònomes, podran adquirir nous coneixements perquè puguin tenir un reciclatge formatiu permanent. És obligatori que hagin realitzat prèviament els pagaments de les quotes de la Seguretat Social i, igual que els treballadors actius, hauran de complir amb els requisits que cada curs estableixi.

Què ofereixen?

– Ajuden a la promoció professional i el desenvolupament personal de cada treballador.

– Milloren les competències i habilitats pel desenvolupament de la feina.

– Incrementen les possibilitats de créixer professionalment.

– Ofereixen, en el cas dels treballadors autònoms, la possibilitat de millorar un tema en concret en el seu negoci.

Si et preocupa no tenir temps per assistir al curs, no pateixis, tens la possibilitat de triar si vols fer el curs en la modalitat presencial o a distància. Pots trobar una gran varietat de formació i triar el que més s’adapti a les teves necessitats.

En resum, si vols adquirir coneixements sense la necessitat d’informar a la teva empresa i el que és millor, sense gastar-te diners, no dubtis en apuntar-te a un curs subvencionat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *