Cursos de Ioga per a tots els gustos, al Vallès Oriental

Curs de ioga Kundalini, Curs de ioga Ayurvèdic, Curs de ioga Hatha… Saps quins són i què s’hi treballa? Tots són ioga, però cap és igual. Et presentem a continuació una introducció als diferents tipus de cursos de ioga que pots trobar, perquè triis el mètode que millor encaixa amb tu!

KUNDALINI IOGA

És un estil de ioga espiritual que involucra moltes vegades cants, mantres, espelmes i encens. A través de la pràctica de postures en combinació amb la respiració, exercicis de pranayama, tancaments energètics (bandhas) i mudres, busca obrir i equilibrar els txacres per prevenir i curar malalties físiques i emocionals.

Informació sobre centres on pots realitzar aquest curs de ioga kundalini fent clic aquí.

HATHA IOGA

El hatha ioga lliga la respiració amb el moviment, l’equilibri de contraris i la neteja i revitalització dels canals energètics del cos. És una molt bona introducció al ioga, ja que és la base dels altres estils de ioga físic.

curs ioga aeri granollers

IOGA AERI

 

Tal com sona, és una forma de ioga que es practica suspès en l’aire. Amb una hamaca i amb ajuda de la gravetat, es practiquen inversions i totes les postures de ioga tradicionals. La tela fa que en cada postura els estiraments i les flexions siguin molts més profunds i que mantenir les postures durant alguns segons sigui una mica més fàcil.

Cursos sobre aquesta modalitat de curs de ioga aeri fent clic aquí.

VINIYOGA

Mètode que utilitza les facultats curatives del ioga per tractar malalties, per la qual cosa és una forma de ioga terapèutic: és l’aplicació del ioga com una forma de medicina holística.

 

IOGA AYURVÈDIC

 

El ioga ayurvèdic és holístic i personalitzat i intenta equilibrar el nostre dosha (o excés) en cos, ment i esperit, segons la nostra constitució. Utilitza les diferents tècniques del ioga (postures, respiració, relaxació, meditació) per donar a cadascú el que necessita per tornar a la salut i al benestar integral.

 

IOGA PER A EMBARASSADES

Molt recomanat per a la salut de la mare i del futur nadó. Cal conèixer i tenir en compte quins exercicis fer segons el trimestre de l’embaràs per treure el màxim partit als beneficis del ioga.

Si estàs embarassada i busques on fer un curs de ioga, trobaràs el teu centre fent clic aquí.

 

curs acro ioga granollers

ACROIOGA

L’acroioga és una modalitat del ioga bellíssima, lenta i sorprenent. S’inspira en el ioga i involucra equilibri, treball en equip, confiança i coordinació. Combina l’interès espiritual i les postures del ioga amb el joc, la precisió i l’emoció de les acrobàcies, a més del component amorós de les teràpies de sanació orientals.

 

ASHTANGA IOGA

Ashtanga ioga és un sistema de ioga arribat al món modern de la mà de Sri K. Pattabhi Jois (1915-2009). Aquest mètode de ioga implica sincronitzar l’alè amb una sèrie progressiva de postures: un procés que produeix calor intern, intens i ens ajuda a purificar i desintoxicar els músculs i els òrgans. El resultat és una millora en la nostra circulació, un cos més lleuger i fort, i una ment tranquil·la.

Pots trobar classes d’Ashtanga Ioga fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *