TEO – ESPAI DE PSICOLOGIA I MINDFULNESS

Psicologia i formació a Granollers

TEOS som un espai que fomenta el benestar i la salut de les persones mitjançant la psicologia, la formació i el  mindfulness  a  Granollers . Els nostres professionals estan dotats d’experiència, compromís i vocació de servei. Per a nosaltres, la millor manera de construir una societat és començant per l’autoconeixement, la confiança i el benestar personal. És per això que treballem amb psicologia i mindfulness i oferim formació a la persona però també al professional i a l’empresa.

Formació

A TEOS també formem a les persones, tenim una àmplia oferta formativa en cursos, extraescolars i tallers. Al nostre centre realitzem, entre altres, programes de reducció d’estrès basats en mindfulness, musicoteràpia, d’artteràpia, psicodrama,  Educació emocional, cursos de mindfulness per a nens/es, joves i família… formacions dirigides a la bessant més personal de petits i grans però també a professionals de la salut, l’educació i a l’empresaCadascuna de les nostres formacions s’imparteix per professors experts i certificats. Amb plena disponibilitat per donar-te tot el suport necessari.

Serveis

Des de TEOS oferim serveis de psicologia i formació, adreçats tant a l’àmbit de la salut com al de l’educació, dos dels pilars sobre els quals es fonamenta la nostra societat. En l’àmbit de la salut, oferim eines i recursos per a millorar el benestar de les persones a través de diferents metodologies dins l’espai terapèutic i psicopedagògic. En el camp de l’educació, proporcionem formació en els diferents àmbits dels quals som especialistes:

  • Psicologia 
  • Logopèdia i Reeducacions
  • Mindfulness
  • Educació emocional
  • Musicoteràpia
  • Artteràpia
  • Psicodrama
  • coaching

Per a més informació sobre els cursos de Mindfulness a Granollers fes clic aquí.

TEOS

93 858 37 53

 

 

Rate and write a review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús