Cursos de Mindfulness

TEOS espai de psicologia i mindfulness

Des de TEOS realitzem un munt de cursos de Mindfulness a Granollers i estan adreçats a totes les edats i nivells. El Mindfulness és una suma de tècniques de meditació i moviments conscients. El seu objectiu és reduir les preocupacions i l’estrès.

Les emocions i pensaments ens situen al passat o al futur, això provoca preocupacions, remordiments, angoixa, culpa i tristesa. Per a reduir aquestes emocions i pensaments, hem d’aprendre a portar la ment al present. Una manera d’aconseguir-ho, és amb la pràctica del Mindfulness. A TEOS realitzem un munt de cursos de Mindfulness,  adreçats a totes les edats i nivells.

Cursos de Mindfulness a Granollers

  • Mindfulness per a nens (de 5 a 11 anys). Aquest curs és ideal per al desenvolupament de les habilitats d’atenció dels més petits. Aprendran a afrontar situacions difícils o estressants, millorar l’atenció, la concentració i la gestió de les emocions.
  • Mindfulness per a joves (de 12 a 19 anys). Aprendràs desenvolupar habilitats d’atenció per  viure de manera més conscient i feliç. A més, podràs identificar les teves emocions, pensaments i necessitats per tal de desenvolupar el teu potencial.
  • Programes de reducció d’estrès basats en Mindfulness (MBSR). Aquests programes consisteixen en un entrenament progressiu de 8 setmanes per reduir el malestar psicològic i aprendre a viure més en el present. També aprendràs a gestionar el dia a dia amb tècniques i recursos concrets.
  • Mindfulness Advanced. Un cop finalitzat el programa de reducció d’estrès (MBSR), si ho desitges, podràs practicar en grup les tècniques apreses i adquirides durant el programa.
  • Píndoles de Mindfulness:  Aquests serà un espai setmanal per un primer contacte amb el Mindfulness on es plantejaran exercicis i tècniques bàsiques de consciència plena.
  • Retirs de silenci. És una jornada que se celebra en un entorn natural i et permet connectar amb tu mateix.
  • El retir el podrà realitzar qualsevol persona que hagi finalitzat un MBSR.

Per a més informació sobre aquests cursos de Mindfulness a Granollers fes clic aquí.

Rate and write a review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús