Cursos d’anglès a Granollers – Actualitza’t

Acadèmia d'idiomes, reforç escolar i informàtica

Vols aprendre o millorar el teu nivell d’anglès? vine a l’Acadèmia de Granollers Actualitza’t de Granollers i fes un curs d’anglès!
Els cursos d’anglès general tenen com a objectiu que els alumnes aprenguin des del primer dia tot el referent a aquest idioma. La metodologia pròpia que utilitzem treballa amb activitats, llibres de text, exercicis propis, àudio, vídeos, projeccions i una aula informatitzada, a través de les quals l’alumne té el desenvolupament equilibrat de les quatre destreses bàsiques de qualsevol idioma: llegir, escriure, escoltar i parlar. També conèixer aspectes rellevants de la cultura d’UK i EUA.
Els cursos d’anglès són en grups d’un mínim de 4 persones i d’un màxim de 10. Una classe mitjana té de 6 a 8 alumnes. A la finalització de cada nivell, si l’alumne ha aprovat, obtindrà un certificat de qualificació del nostre centre.
Cursos d’anglès que oferim a l’acadèmia Actualitza’t de Granollers:
·Cursos d’anglès per a Adults
· Cursos d’anglès per a Nens i Nenes
·Cursos d’angles Business English
Et vols apuntar a un curs d’anglès? Vine al nostre centre de Granollers o truca’ns per telefon, estarem encantats d’atendret i sol·lucionar qualsevol dubte.

També oferim serveis de classes en grup a la pròpia empresa, així com la gestió de les subvencions a través de la fundació tripartita. Ja que som entitat col·laboradora.
* Per assegurar-te que el curs que esculls és l’adequat als teus coneixements, cal que facis una prova de nivell abans de matricular-te. Totalment gratis!

Consluta els nostres cursos de xinès a Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Formulari

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús