Els cursos de crochet estan de moda

No et perdis ni un punt i descobreix perquè està de moda cosir allò que feia la iaia i que des de fa anys tenim tancat al baul de dalt les golfes.

Ningú sap exactament com és d’antic o on es va originar. No obstant això, en totes les cultures hi ha indicis que suggereixen que és una pràctica antiquíssima. Amb el temps, i al llarg de tot el món, les guerres i les males collites que danyaven l’economia de comunitats van convertir el ganxet a una florent indústria casolana que els ajudava a sostenir-se. Perquè el crochet té una mica d’addictiu, i et connecta amb el més primitiu: amb els processos i els resultats de les coses. En aquest temps de consumisme, teixir et torna la teva part productiva i, en aquest sentit, et fa més lliure. Saber teixir és una mica un hobby, una habilitat, i una manera de dir alguna cosa i revelar-te. A ulls de qui veu el resultat, és una trama de fils: palpable, útil, decorativa. Però interiorment, qui teixeix es reserva el plaer d’evadir-se i ser transportat ben lluny.

curs ganxet granollers
El crochet, com altres tècniques i treballs manuals, ens relaxa i ens allunya de l’estrès a què estem sotmesos en la nostra quotidianitat. Teixir t’obliga a baixar els decibels, a veure les puntades avançar a poc a poc i a esperar el resultat amb constància i paciència! La majoria de les vegades, fem 5 coses alhora, i això fa impossible que ens concentrem seriosament. Amb el crochet, això no passa. Et força a concentrar-te, i ho aconsegueixes fàcilment, transportat pels moviments continuats. A més, el crochet no ocupa espai: una bosseta amb l’agulla i el fil. I el pots treure on siguis, en els viatges a la feina, a la platja, a les sales d’espera… El millor és que no és només un passatemps, els resultats són sempre beneficiosos: ho podràs fer servir, regalar o fins i tot, vendre.

 

Què necessites per començar? Una bona mestra, fil i agulla. I ja estàs preparada per començar. Si vols saber més sobre aquesta tècnica, i moltes d’altres, pregunta a Trossets de Cor; hi trobaràs classes i tot el material necessari, i una atenció personalitzada immillorable!

Si vols fer un curs de crochet o alguna altra manualitat al Vallès Oriental, fes clic aquí i hi trobaràs tota la informació.

curs ganxet granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *